programma

De UNICEFloop WF vindt op 13 oktober 2019 opnieuw plaats in het Streekbos in Bovenkarspel. We starten de dag met de Prestatieloop voor deelnemers vanaf 12 jaar. Aan het begin van de middag start het kinderprogramma. Zij kunnen kiezen voor wandelen of rennen. De hele dag door is er vermaak voor iedereen.

Informatie over inschrijven en sponsoren vind je hier.

Tijden

De programmatijden zijn:
9:30 Ophalen startbewijzen Prestatieloop
11:00 Start Prestatieloop
12:30 Start Kidsrun 1,25 km of 2,5 km 
13:00 Einde Prestatieloop
13:30 Start Kabouterloop & Kinderloop*
15:30 Einde Kabouterloop & Kinderloop 

*Vanaf 13:00 uur open inschrijving en start kinderprogramma.

Kijk regelmatig op onze website of Facebookpagina voor actuele informatie.

Start en finish

We gaan van start bij IJgenweis Eten & Drinken, Veilingweg 21, Bovenkarspel.

Help mee actie!

Wil jij meer doen? Maak hier snel en makkelijk jouw persoonlijke actie aan en laat je sponsoren door familie en vrienden. 

Kabouterloop 

De allerkleinsten van 2 tot 5 jaar wandelen, samen met een volwassene, langs een mooi en erg leuk parcours van 2,5 km. Onderweg worden spelletjes gedaan. Er zijn duidelijke wegwijzers, meerdere stempelposten en natuurlijk de échte kabouter!

De grotere kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen 5 km lopen of deelnemen aan een echte Kidsrun van 2,5 km. Jong geleerd…

Vanaf 8 oktober kost deelname aan de Kabouterloop €5,-. 

Let op: De kinderen mogen deze route alleen onder begeleiding van een ouder/verzorger lopen.

 

Kinderloop & Kidsrun 

De Kabouterloop ontgroeid maar nog geen 12 jaar? Dan is er de kidsrun van 2,5 km of een leuke wandelroute van 5 km. Een mooie uitdaging toch? De route wordt met pijlen op de weg aangegeven.
Op drukke punten zijn oversteekposten en er zijn meerdere stempelposten.

Vanaf 8 oktober kost deelname aan de Kinderloop en/of Kidsrun €5,-. 

Let op: De kinderen lopen de wandelroute van 5 km onder begeleiding van een volwassenen.

 

Prestatieloop

Wil je UNICEF steunen en tegelijkertijd je sportieve grenzen opzoeken of zelfs verleggen? Dan is de prestatieloop echt iets voor jou!
De prestatieloop is een hardloopevenement over een parcours van 4 km door het Streekbos. Je kunt je inschrijven voor een afstand van 4, 8, 12 of 16 km. Het parcours loop je dus maximaal vier keer. Bij onze prestatieloop maken wij gebruik van officiële tijdregistratie, bieden wij je kledinginname en een water-en fruitvoorziening onderweg.

Twee uur na de start worden alle voorzieningen op het parcours, inclusief de tijdregistratie, opgeruimd en wordt het gebied weer vrijgegeven voor het reguliere verkeer. Mocht je deze tijdslimiet onverhoopt niet halen, dan brengen we je graag met onze “bezemwagen” naar de finish. Doorlopen kan ook maar dat is op eigen risico.

Ons hardloopevenement is er voor deelnemers vanaf 12 jaar. Ben je jonger en wil je toch graag meedoen? Dat kan met de schriftelijke toestemming van je ouders naar info@unicefloopwf.nl.

Meld je snel aan en steun UNICEF!

Teamloop

Doe je de prestatieloop liever samen met andere deelnemers in een bedrijfs-, familie- of vriendenteam? Dat kan! Schrijf je dan in als team met minimaal drie en maximaal vijf deelnemers en maak een keuze uit 4, 8, 12 of 16 km.

Als je je inschrijft met een team, ontvang je van ons een aantal extra’s, zoals een teamfoto, gemaakt voorafgaand aan de start, vijf consumptiemunten te besteden bij IJgenweis, (bedrijfs)logo op onze site en FaceBook, een aparte inschrijftafel en uitslagen per team.

Regel een team en meld je aan voor UNICEF!

Routes

Unicef Loop Enkhuizen Regio West-Friesland

UNICEF is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. Samen met anderen willen wij ieder kind de kans geven om kind te kunnen zijn. Ieder kind moet gezond kunnen opgroeien, zich kunnen ontwikkelen en het beste uit het leven kunnen halen. Het maakt voor ons niet uit waar ze wonen, waarin ze geloven en wat hun afkomst is. Wij zijn er, onvoorwaardelijk, voor ieder kind.

Sluit Menu