Inschrijven

Prestatieloop & teamloop

Je kunt je online inschrijven tot een halfuur voor de start van ons evenement. Als individuele deelnemer betaal je € 1,- per te lopen kilometer. Je kiest voor 4, 8, 12 of 16 km. Schrijf je je in vanaf 30 september, dan betaal je € 1,25 per kilometer. 

Doe je mee met een team (3 tot 5 deelnemers)? Dan kost de inschrijving voor het hele team:
·       € 125 voor de 4 km
·       € 150 voor de 8 km
·       € 175 voor de 12 km
·       € 200 voor de 16 km

De inschrijving voor de teams sluit op 30 september 2019.

Ben je jonger dan 12 jaar en wil je toch meedoen met de prestatieloop? Laat dan je ouders/verzorgers een mail sturen waarin ze hiervoor toestemming geven.

Meld je nu aan, wij hebben er zin in!

Hoe werkt het sponsoren

Na inschrijving ontvang je via de e-mail een uitnodiging om een Help mee actie! aan te maken. Met deze actie vraag je anderen om jou te sponsoren en op deze manier, net als jij, dit goede doel te steunen met een financiële bijdrage.

Kabouterloop, kinderloop & kidsrun

Na de zomervakantie ontvang je op school een folder hierin vind je alle informatie. Heb je je vooraf niet ingeschreven? Dan kan dat alsnog online of op 13 oktober in het Streekbos. Je betaalt dan € 5,- via de online tool of in het Streekbos (pinnen is mogelijk). De volwassene die met jou meeloopt, hoeft zich niet in te schrijven.

Schrijf je meteen in!

 

Hoe werkt het sponsoren

Na je inschrijving ontvang je – ook op school – een sponsorenvelop met daarin je stempelkaart voor de dag zelf. De sponsorenveloppen worden uitgedeeld tot en met dinsdag 8 oktober. Vanaf dan betaal je €5,- voor je deelname. Vraag familie, vrienden, buren of andere bekenden of ze jou willen sponsoren. Dit vul je in op de sponsorenvelop. Doe dit vóór 13 oktober 2019.

Na de loop kun je het geld ophalen bij de sponsors die je op je envelop ingevuld hebt. De envelop met het geld lever je in op school. Dan krijg je je schoentje als aandenken aan deze dag.

Let op! Op 13 oktober neem je alleen je stempelkaart mee. De sponsorenvelop mag je thuislaten.

Help mee actie!

Wil jij meer doen? Maak hier snel en makkelijk jouw persoonlijke actie aan en laat je sponsoren door familie en vrienden. 

Unicef Loop Enkhuizen Regio West-Friesland

UNICEF is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. Samen met anderen willen wij ieder kind de kans geven om kind te kunnen zijn. Ieder kind moet gezond kunnen opgroeien, zich kunnen ontwikkelen en het beste uit het leven kunnen halen. Het maakt voor ons niet uit waar ze wonen, waarin ze geloven en wat hun afkomst is. Wij zijn er, onvoorwaardelijk, voor ieder kind.

Sluit Menu