faciliteiten

Hieronder vind je alles wat je moet weten voordat je op zondag 13 oktober 2019 van start gaat met het onderdeel waarvoor je ingeschreven bent.

Kledinginname 

Voor de prestatieloop is er bij de start/finish een tent aanwezig. Hier kunnen de deelnemers persoonlijke spullen in bewaring geven. De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermissingen. We raden je aan om zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis te laten. Hier is ook beperkte omkleedgelegenheid aanwezig.

Tijdregistratie en uitslagen

De tijden van de prestatieloop worden elektronisch geregistreerd en zo snel mogelijk na de loop gepubliceerd op uitslagen.nl. Op de klok bij de start/finish kun je zien welke tijd je hebt gelopen.

Toiletten

Bij de start is er beperkt sanitair aanwezig. 

Drinkposten deelnemers

Voor drinken onderweg wordt gezorgd.

Prijzen en herinneringen

Alle deelnemers krijgen na afloop van deze mooie prestatie een leuke herinnering.

Extra vermaak voor de kinderen

Naast het leuke parcours is er nog meer vermaak in het Streekbos. De hele dag is er een springkussen aanwezig. In de middag is er een optreden van Kuijper Entertainment en zijn er spelletjes, schminkers en ballonnenvouwers. Hiervoor worden wij gesponsord door onder andere Berend Botje Kinderopvang.

Aanmoedigen

Het evenement staat bekend om zijn unieke sfeer en het enthousiasme van de toeschouwers die alle deelnemers aanmoedigen. De toeschouwers slepen de lopers er op moeilijke momenten doorheen en geven iedere deelnemer bij de finish een ware heldenontvangst. Behalve bij de start- en finishlocatie is het mogelijk om de deelnemers toe te juichen langs het parcours.

Ook de kinderen vinden het leuk om aangemoedigd te worden. De route die zij lopen of wandelen vind je hier.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid dichtbij de start, IJgenweis Eten & Drinken. De verkeersregelaars wijzen je graag de weg.

Help mee actie!

Wil jij meer doen? Maak hier snel en makkelijk jouw persoonlijke actie aan en laat je sponsoren door familie en vrienden. 

Unicef Loop Enkhuizen Regio West-Friesland

UNICEF is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. Samen met anderen willen wij ieder kind de kans geven om kind te kunnen zijn. Ieder kind moet gezond kunnen opgroeien, zich kunnen ontwikkelen en het beste uit het leven kunnen halen. Het maakt voor ons niet uit waar ze wonen, waarin ze geloven en wat hun afkomst is. Wij zijn er, onvoorwaardelijk, voor ieder kind.

Sluit Menu